Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Forex Markt Gaps

Een van die fouten onder forextraders is het sluiten van de markt tijdens het weekend. De FX-markt sluit eigenlijk nooit, zelfs niet in het weekend of op feestdagen. Uw Forex broker weigert u letterlijk het recht om te handelen wanneer de forex handel voor het weekend eindigt. Gaps ontstaan ​​voornamelijk wanneer een abrupte aankondiging wordt gedaan door het specifieke instrument of de markt in het algemeen, of wanneer een soortgelijk voorval zich ergens anders in de wereld voordoet. In werkelijkheid kunnen hiaten volgen op elke plotselinge verschuiving in de verwachtingen van beleggers over een aandeel, fonds, toekomst of valuta.

Een gap op de markt is de beweging van de prijs van een investering, inclusief een valuta, aandelen, enz. In een tijd dat er geen handel plaatsvond. Over het algemeen worden marktverschillen gezien in het prijsverschil van de investering tussen de slotkoers aan het einde van een handelsperiode en de openingsprijs op de volgende handelsdag, bijvoorbeeld ‘s nachts of in het weekend. Er kunnen echter ook hiaten optreden in kortere perioden, wat sommige daghandelaren gebruiken om te handelen.

Forex markt gaps

Marktkloof ontstaat door verschillende oorzaken, waaronder dagelijkse stress bij het kopen en verkopen, economische en politieke activiteiten, economische of politieke ontwikkelingen in het land, terroristische aanslagen, natuurrampen of enig ander nieuwsverhaal dat een groot effect heeft op een natie. Kortom, hiaten worden het vaakst veroorzaakt door structurele veranderingen, waardoor het des te noodzakelijker is om handelaren op de hoogte te houden van de economische kalender en van andere geopolitieke ontwikkelingen.

Forex Markt Gaps

Het is niet ongebruikelijk dat een onderzoek zoveel interesse in de forexmarkt wekt dat het het bod verruimt en vraagt ​​om spreiding naar een punt waar een groot gat te zien is. Lacunes in de forexmarkt kunnen een gap-down zijn of een gap-up. Het eerste gebeurt wanneer de openingsprijs lager is dan de slotkoers, terwijl het laatste gebeurt wanneer de openingsprijs hoger is dan de slotkoers van de vorige handelssessie. Hoewel dit de manier is waarop hiaten in het algemeen bestaan.

Opzoek naar goede Forex Educatie? www.theforexscalpers.nl
De beste Broker?  IC MARKETS.

One Response

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.