Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Als Forex-handelaar zijn er veel verschillende tools voor u beschikbaar, en een van die tools staat bekend als een economische kalender in Forex Markt. Op elke werkdag van de week zult u merken dat alle ontwikkelde landen ter wereld gegevens vrijgeven op basis van een aantal verschillende marktsectoren in die landen. Forextraders gebruiken verschillende methoden om handelsbeslissingen daarop te baseren. Zonder de huidige stand van de markt te kennen, kunt u niet consistent succesvol handelen, met behulp van de economische kalender is het een gemakkelijke manier om op de top van snel veranderende markten te blijven.

Handelaren krijgen een dieper inzicht in veranderingen in de forex markt wanneer ze de economische kalender gebruiken, samen met de uitleg en een prognose van hoeveel de markt gaat veranderen, evenals een blik op eerdere ontwikkelingen die de markten hebben beïnvloed en op welke percentages. Er zijn vier verschillende soorten impacts die worden gebruikt om het effect op de forexmarkt in realtime te laten zien; Geen impact, lage impact, gemiddelde impact en hoge impact. Economische kalenders worden gebruikt om de toekomstige marktbewegingen, bullish of bearish patronen en resultaten van een bepaald persbericht te beoordelen.

Dit is een van de meest efficiënte manieren om internationale activiteiten in de gaten te houden en belangrijke economische indicatoren en toekomstige gebeurtenissen in de gaten te houden. Dit speelt een belangrijke rol in de Forex-handel en biedt de details in de vrijgegeven gegevens die een grote impact hebben op de valutaparen van dat land ten opzichte van een ander land. Deze aankomende en afgelopen evenementen beïnvloeden direct en indirect de valuta’s van de respectieve thuiseconomieën. Voor en na de economische release vinden de meeste belangrijke stappen plaats. Dat is de reden waarom elke Forex-handelaar hetzelfde moet weten.

Forex Markt

Om directe toegang tot nieuwsbronnen te bieden, moet de Forex economische kalender gedetailleerd, tijdig en voortdurend worden bijgewerkt. De interface moet zinvol, functioneel en visueel zijn. Een implementatie van kalendersoftware moet een logisch gegevensfiltersysteem ondersteunen met de capaciteit om de instellingen in het persoonlijke profiel van elke gebruiker op te slaan. Probeer ook te begrijpen wat nieuws betekent voor de markt in het algemeen en het meest specifiek voor uw handelsinstrument, analyseer de historische gegevens, overweeg de marktgedragspsychologie van de menigte op het moment dat de persbericht wordt uitgegeven, en dan zal de economische kalender van de markt een nuttige gids zijn voor u op uw reis naar goede winst.

Zonder de noodzaak van een economische kalender, zouden traders nauwelijks weten wanneer te handelen (en zelfs welke actie ze moeten ondernemen). Let goed op de informatie die wordt aangeboden aan beginnende beleggers of langetermijnhandelaren die contact willen houden met de markt. Als u snel en effectief op de steeds veranderende valutamarkten gaat reageren, moet u ervoor zorgen dat u weet wat er gaat gebeuren en wanneer. Het is waarschijnlijk geen slecht idee om een ​​kalender meerdere keren per dag op te zoeken en eventuele marktveranderingen op te nemen die de ervaren belegger in staat zouden stellen dienovereenkomstig te reageren.

www.forexfactory.com Voor de economische kalender.

3 Responses

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.