Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Forex nieuws traden.
Een van de belangrijkste factoren om de valutapaarbewegingen in Forex te begrijpen, is om op het nieuws te handelen. Het is belangrijk voor zowel de beginner als de deskundige handelaar om goed de nieuwsupdates en tijden te volgen, als hij/zij zijn professionaliteit in Forex wil verbeteren.

De FX-handelaar moet de nieuwsagenda voor de juiste geplande handelsperiode dagelijks volgen bij het opstellen van een handelsstrategie.

Forex nieuws traden.
U moet weten welke informatie de markt dynamischer beïnvloedt en wat niet. Het is heel eenvoudig. De handelstechniek die zich in de loop van vele jaren heeft ontwikkeld, toont aan dat er al enkele economische omstandigheden zijn die een aanzienlijke invloed hebben op de wisselkoersbeweging.

Forex nieuws traden

Een deel van markt beïnvloed nieuws:

Inflatiepercentage.
Industriële productie.
Rentebesluiten van de centrale bank.
BBP-tarieven.
Bedrijfsactiviteitsindexen.
Officiële toespraken.

Forex nieuws traden.
Op de Forex-markt wordt echt heel zelden onverwacht nieuws vrijgegeven. Alle nieuws is normaal gepland op de markt. De FX-beurs wil eigenlijk dat dit nieuws wordt vrijgegeven en probeert het op alle mogelijke manieren voor te bereiden. Voordat het nieuws officieel wordt gepubliceerd, voorspellen de experts hoe dit op de wisselkoersen kan uitwerken.

Mogelijke marktreactie:

Het nieuws moet aan de verwachtingen voldoen, de wisselkoers van een of andere valuta zou niet wezenlijk veranderen.
Waar forexanalisten een correcte voorspelling hebben gegeven, maar de marktgevolgen niet volledig zijn beoordeeld, blijft de wisselkoers in de voorgeschreven richting bewegen, maar er kan een stijging van de wisselkoersen zijn.
Als de experts van Forex verkeerd hebben voorspeld, zal de wisselkoers in de tegenovergestelde richting veranderen.
Bij het analyseren van het effect van fundamentele gegevens op wisselkoersen moet rekening worden gehouden met de richting van de trend. Als het nieuws in strijd is met de trend, gaat het ervan uit dat dit soort nieuws geen lang effect zal hebben en slechts enkele uren zal duren. Als het gepubliceerde nieuws volledig overeenkomt met de heersende trend, zal de trend versnellen.

U moet niet vergeten dat, wanneer nieuws uit de Forex Markten verschijnt, u alleen gebruik kunt maken van de fundamentele analysebeginselen als deze informatie wordt gekoppeld aan technische analytische gegevens.

Opzoek naar goede Forex Educatie? www.theforexscalpers.nl
De beste Broker?  IC MARKETS.

One Response

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.