Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Tradingcursussen voor beginners

Tradingcursussen voor beginners. – Wat is forex? 

De valutamarkt ‘ook bekend als forex of de FX-markt’ is ‘s werelds meest verhandelde markt, met een omzet van $ 5,3 triljoen per dag.
Om dit in perspectief te plaatsen: de Amerikaanse aandelenmarkt handelt ongeveer $ 226 miljard per dag; een vrij groot bedrag, maar slechts een fractie van wat forex handelt.
Forex wordt 24 uur per dag, 5 dagen per week verhandeld door banken, instellingen en individuele handelaren wereldwijd. In tegenstelling tot andere financiële markten is er geen gecentraliseerde markt voor forex, valutahandel over de toonbank in welke markt dan ook open op dat moment.

Hoe FX Trading werkt?
Handelen in forex omvat het kopen van de ene valuta en het gelijktijdig verkopen van een andere. In forex proberen traders te profiteren door valuta te kopen en verkopen door actief te speculeren over de richting die valuta’s in de toekomst waarschijnlijk zullen inslaan.

Grote valutaparen/  Major pairs:
Forex is de meest verhandelde markt ter wereld, met elke dag meer dan $ 5,3 triljoen * gekocht en verkocht. Traders speculeren over de toekomstige richting van valuta’s door een long- of shortpositie in te nemen, afhankelijk van of u denkt dat de waarde van de valuta zal stijgen of dalen.
Deze zeven valutaparen, gewoonlijk “The Majors” genoemd, vormen bijna 80% van het totale dagelijkse handelsvolume *. Zoals u in de onderstaande tabel kunt zien, bevatten de belangrijkste valutaparen allemaal de Amerikaanse dollar (USD).  

Tradingcursussen voor beginners

Tradingcursussen voor beginners. – Wat is forex?

Kleine valutaparen/ Minor pairs:

Hoewel de belangrijkste valutaparen het grootste deel van de markt uitmaken, mag u de kleinere niet negeren, ook wel Cross Currency Pairs genoemd. De kleine valutaparen vertegenwoordigen alle andere combinaties van grote markten zoals; EUR / GBP, EUR / CHF en GBP / JPY.
Met zoveel opties beschikbaar, vraagt u zich waarschijnlijk af: welke valuta’s moet ik verhandelen? Een goede vuistregel voor nieuwkomers op de markt is om zich te concentreren op een of twee valutaparen.
Over het algemeen zullen handelaren ervoor kiezen om de EUR / USD of

USD / JPY te verhandelen omdat er zoveel informatie en middelen beschikbaar zijn over de onderliggende economieën. Het is niet verrassend dat deze twee paren een groot deel van het wereldwijde dagelijkse volume uitmaken.

Tradingcursussen voor beginners

Tradingcursussen voor beginners. – Wat is forex?

Opzoek naar goede Forex Educatie? www.theforexscalpers.nl
De beste Broker?  IC MARKETS.

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.