Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Beste dagen om in forex te handelen.
De Forex-markt kan zowel voorspelbaar als onvoorspelbaar zijn. Zelfs na dagen bezig te zijn geweest met het bouwen van een waterdichte strategie, kan een forex-handelaar een zet maken die hij zal verliezen. Er is geen magische formule of ritueel om zeker te zeggen wat er gaat gebeuren in de markt. Er zijn echter enkele trends in de Forex-markt die in het voordeel van de handelaar kunnen worden gebruikt. Ze kunnen variëren van de verschillende aspecten van marktanalyse tot exact hetzelfde tijdstip waarop de handel zal plaatsvinden. Laten we het hebben over zowel de beste dagen als tijden voor Forex-handel.

Beste dagen om in forex te handelen

De activiteit van de markt fluctueert op de dag en op de week. Forex werkt 24 uur per dag, vijf dagen per week. Het zorgt ervoor dat de markt op zaterdag en zondag gesloten is. En er is een duidelijk patroon, zelfs met het tijdzone rapport.
Het eenvoudige antwoord op wat de beste Forex-handelsdag van de week zou zijn, is midweek.
En wat meer precies, de woensdag-donderdag. De meest logische verklaring hiervoor is dat de meeste forex handelaren mensen zijn en dat ze na het weekend de tijd nemen om weer in de productieve toestand van hun geest te komen.

Beste dagen om in forex te handelen.
De Forex-markt kan maandag behoorlijk langzaam zijn door dezelfde logica. En het is meestal volatiel op vrijdag, omdat beleggers overhaaste beslissingen nemen en dus invloed hebben op de markt door de hoeveelheid activiteit. Houd er echter rekening mee dat we het hier over een normale week hebben. Dergelijke fenomenen zullen niet gelden voor grote feestdagen en politieke evenementen. Hoewel ze ook enigszins voorspeld en bijgehouden kunnen worden, komen ze mogelijk niet overeen met een bepaalde dag van de week. Zoals we hebben aangetoond, zijn de beste dagen van de Forex-handelsweek de middelste dagen (woensdag-donderdag).

Opzoek naar goede Forex Educatie? www.theforexscalpers.nl
De beste Broker?  IC MARKETS.

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.