Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Hoewel de meeste mensen denken aan handelen in FX-valuta, zien ze het als een korte termijnpraktijk waarbij handelaren geld verdienen met daghandel. Maar dit geeft een verkeerde indruk van forex trading als een manier om snel geld te verdienen, en uiteindelijk kan het aanhouden van een swing positie winstgevender zijn dan een reeks korte termijn trades. Er is geen algemeen geaccepteerd concept, maar swing trades zijn meestal trades die vele weken of maanden duren.

Een van de grote voordelen van swing trades is dat u niet elke dag naar nieuwe kansen hoeft te zoeken. Het moeilijkste deel van handelen is het zoeken naar goede trades, omdat niemand weet hoe markten in de toekomst zullen groeien. Handel gaat altijd verloren. Ons succes hangt af van het feit dat onze winnaars meer geld verdienen dan onze verliezers verliezen. We moeten bij de winnaars blijven als we swing traden in plaats van uitbetalen en blijven zoeken naar een nieuwe kans. Er zijn elk jaar een paar goede trends over de activaklassen. We moeten zo lang mogelijk bij ze blijven als we ze eenmaal hebben ontdekt en zoveel mogelijk van de trend leren.

swing trades

Een voordeel bij het handelen in de FX-marktpositie is de tijd die nodig is om te handelen. Je hoeft niet de hele dag achter je scherm te zitten. En als je een fulltime baan hebt, zou het geen uitdaging zijn om de tijd te hebben om een ​​trade te plaatsen, dus het bijhouden van je bedrijf duurt slechts enkele minuten per week, zolang de basis hetzelfde blijft. Daarom wordt swing trading bij uitstek gecombineerd met een dagtaak of een anderszins drukke agenda voor de handelaar.

De forexmarkt verandert onmiddellijk. Wereldwijd wisselen meer dan vijf biljoen dollar per dag van eigenaar. Je hebt een plan nodig om je op bepaalde bewegingen te concentreren. Een plan om weg te komen van de dagelijkse schommelingen die je eruit halen. Handelsposities is het antwoord. Het stelt handelaren in staat dagelijkse schommelingen in de markt te stoppen. De gevolgen van hoogfrequente handel zullen dus niet meer uitmaken. Dat zijn slechts enkele van de voordelen van handelsstrategieën op lange termijn. Traders zullen er ook vele langs dezelfde lijnen beschouwen.

Opzoek naar goede Forex Educatie? www.theforexscalpers.nl
De beste Broker?  IC MARKETS.

One Response

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.