Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Fouten van een beginnende Trader.
Veel mensen die de Forex-markt beginnen te beheersen, willen graag zoveel mogelijk traden.
En het is vrij normaal als je al beginnende trader de neiging hebt om veel te traden (over traden) ook omdat de forex markt bijna 24 uur per dag open is.
De meeste handelaren denken ook veel na over wat nodig is om ervoor te zorgen dat belangrijke momenten van wisselkoersen niet worden gemist?

Het grootste deel van de nieuwe handelaren wil om de vijf minuten handelen.
Ze denken dat deze methode hen snel miljonair zou maken. Maar ze hebben het mis in dit geval.

Fouten van een beginnende Trader

Statistieken tonen aan dat mensen die proberen te traden op bijvoorbeeld de minuten charts of heel veel trades nemen op een dag, hun kapitaal na een tijdje verliezen. En 90% van zulke mensen overkomt dit wel eens. De rest heeft geluk, maar het is veilig om te zeggen dat jouw investering niet lang zal duren als je in deze verkeerde gewoonte blijft hangen.

Fouten van een beginnende Trader.

Waarom overkomt veel traders dit? Vanwege psychische onvoorbereidheid en het onvermogen om je eigen gevoelens te beheersen, ontwikkelt dit “Over” traden zich. Handelaren die met minutencharts werken, moeten leren correct en competent te beslissen. Hoewel veel handelaren hun eigen vaardigheden overdrijven, zodat ze niet altijd de juiste keuze kunnen maken. Maar er is nog een kritiek probleem. Veel handelaren begrijpen hun uitslag en verkeerd gedrag niet. Over het algemeen is er een uitweg uit elke situatie. Het verdient de voorkeur om je tijdens de eerste handelsstadia te beperken tot een langetermijninvestering. Dit geeft een handelaar een beter geïnformeerde beslissing.

Zelfs in deze situatie moet de handelaar echter lang wachten en legt hij meer druk op zijn psyche.

Heel vaak werken beginnende handelaren op de Forex-markten vanuit de meest uitdagende delen, ze gaan onmiddellijk failliet. Ten eerste is het veiliger om een ​​demo-account te openen zonder enorm geld te verliezen en je vaardigheden eerst te testen.

Als je een hele maand succesvol kan zijn op het demo acoount, kun je overgaan op een ‘klein’ echt account om ook met je eigen emoties te leren omgaan met het traden.
Pas als je beide dingen volledig onder controle hebt kun je echt succesvol worden met Forex.

One Response

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.