Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Het doel van discipline en geduld is emoties en vasthouden aan een gedefinieerde handelsstrategie, zelfs wanneer de handelsomstandigheden of het scenario ongunstig zijn.
Een meer geduldige en gedisciplineerde trader kan u naar succes leiden, van voorbereiding tot implementatie.
Dit betekent dat emoties beter beheerst, objectief en efficiënt beheerd kunnen worden om het gewenste resultaat voor de dag te bereiken. Het bepaalt ook succesvolle strategieën van onbetrouwbare systemen in de trial and error-fasen van de handel.

Wanneer u weet wat u van uw systeem kunt verwachten, wacht dan totdat de prijs de niveaus bereikt die door uw systeem worden aangegeven, voor enty’s en exits. Als uw systeem op een bepaald niveau een entry toont, maar de forexmarkt deze nooit bereikt, ga dan naar de volgende kans. Er komt altijd weer een nieuwe Trade. Discipline, aan de andere kant, betekent dat u geduldig moet zijn – op uw hand kunt zitten totdat uw systeem een ​​mogelijke actie laat zien. Discipline betekent ook dat uw systeem de trekker overhaalt.

Begrijpen waarom geduld in forex valutahandel belangrijk is, is totaal anders dan het beoefenen ervan. Sommige handelaren zijn zo zelfverzekerd van hun markthandelskeuzes dat ze hun handelsplannen vergeten en emoties vermijden. Dit kan een grote verspilling zijn van iets dat een goed begin of een lange handelscarrière kan zijn geweest. Om deze fouten te voorkomen, moet geduld altijd dagelijks worden geoefend. Maak er de dagelijkse gewoonte van uzelf te motiveren, vooral wanneer u onlangs in een verliezende handel bent geweest.

Er is geen reden om geen geduldige handelaar te zijn als u weet wat uw handels randen zijn en hoe u deze precies kunt verhandelen. In feite kunt u natuurlijk uw geduld op de markt vergroten door het effectieve handelsvoordeel, zoals de prijsactie, goed onder de knie te krijgen, omdat u weet wat wel en geen zeer waarschijnlijke handelsstructuur is.
Sommige van de Forex handelaren besluiten om zonder geduld te handelen en dus alles uit te geven, anderen zijn ervaren handelaren, perfectioneren hun marktstrategie en handelen buitenlandse markten met een zeer waarschijnlijk handelsvoordeel dat wordt bereikt door consistent geduld.

Succesvolle handelaren weten door jarenlange ervaring in forex trading dat hun handelskapitaal niet zal worden gehandhaafd zonder een sterke marktdiscipline en dat hun winstgevendheid aanzienlijk zal afnemen. En de succesvolle FX-handelaren hebben ook de deugd van zelfdiscipline en het belang van het selecteren van welke transacties ze uitvoeren en winstgevende transacties laten uitvoeren. Anderzijds zijn niet-succesvolle handelaren minder gedisciplineerd en ongeduldig.

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.