Alles leren over Orderflow-trading?

Instagram :

theforexscalper

Email us now :

info@theforexscalpers.nl

Trading tips

 1. DE ECONOMISCHE KALENDER EN NIEUWS:
  De eerste Forex-handels tip behandelt het nieuws en de economische kalender. Voor elke handelaar is een economische kalender een essentieel hulpmiddel. Economisch nieuws heeft invloed op de markten, ongeacht of het gaat om kortetermijnhandelaren of langetermijnhandelaren. U kunt nieuws en updates vinden in de kalender Investing.com of Forexfactory.com. Het wordt gepubliceerd op het exacte tijdstip waarop het nieuws arriveert. Handelsstrategieën kunnen bijvoorbeeld op de gegevens worden gebaseerd.
 2. HET DEMO TRADINGS ACCOUNT:
  Voor beginners en gevorderde handelaren is het demo-tradingssaccount erg belangrijk om een ​​handelsstrategie, platforms, enz. Te testen. Het is een virtuele saldorekening die echt handelsgeld imiteert. De voorwaarden zijn vergelijkbaar. Met de demo-handelsrekening kan de handelaar veilig en zonder risico handelen. Veel beginnende traders beginnen te snel met echt geld handelen. We raden u sterk aan om eerst te oefenen met uw demo-account totdat u winstgevend en veilig bent. Verder moeten orders worden uitgevoerd en moet het handelsplatform bekend zijn om ernstige fouten te voorkomen. Bij elke broker kan je een demo-account openen.
 3. LEREN EN DOORGAAN:
  U kunt een succesvolle handelaar worden met informatie en kennis. Beginnen met de basis is belangrijk. De termen worden meestal niet eens goed begrepen en u begrijpt niet wat u doet. Forex Trading moet vanaf het begin als basis worden ontwikkeld. U moet beginnen met volledige basiskennis. Veel brokers bieden deze bijvoorbeeld aan. – –(handelsboeken, webinars, coaching en meer). Dit is een uitstekende manier om uw kennis bij te werken. Trading tips
 4. KIES EEN GOEDKOPE EN BETROUWBARE BROKER:
  Dit is waarschijnlijk de meest betaalbare handels tip van de Trader. Aan het begin van het jaar kunnen handelskosten worden toegevoegd, dus u moet absoluut op zoek gaan naar een betrouwbare en goedkope broker. De broker moet ook gerenommeerd en betrouwbaar zijn. Elke beginner vindt het moeilijk om te beslissen welke broker echt goed is vanwege de extra mogelijkheden. Let op de officiële voorschriften en diensten die aan de trader worden geboden.
  Aanbevolen broker: ICMarkets
 5. RISICOBEHEER:
  Voor elke trade moet het risico door een stop worden gepland en gedefinieerd. Er zijn verschillende verliezen op rij betrokken bij de handel. Daarom moet men zinvol risicobeheer gebruiken om te voorkomen dat iemand zijn account te veel beschadigt. U zult uw handelsaccount snel vernietigen en dat is niet echt logisch.
 6. VERMIJD STRESS EN EMOTIES:
  Veel handelaren beginnen in slechte staat te handelen. Als u bijvoorbeeld ziek of gestrest bent op het werk, moet u niet traden. Vermijd ook afleidingen. De smartphone kan u tijdens het handelsproces storen. Handelen betekent geld verdienen en elke handelaar wil er het beste van maken. Daarom moet u zich volledig concentreren op de prestaties.
 7. STRATEGIEEN EN REGELS:
  Er zijn honderden functionerende Forex handelstrategieën. De grote fout van traders is dat ze deze handelsstrategieën niet consequent volgen. De strategie moet stap voor stap worden opgevolgd om het beste resultaat te bereiken. De handelaar is bijna machine-achtig en regels worden geïmplementeerd. Voor Forex-handel is een aantal regels het belangrijkst. De richtlijnen voor de handelsstrategie worden beschreven. De handelaar zal waarschijnlijk falen zonder een set gedefinieerde regels.
 8. STOPLOSS EN TAKE PROFIT:
  De belangrijkste Take profit en stop loss zijn automatische limieten die de positie automatisch tegen elke prijs beëindigen. Dan is de trade gesloten. In het geval van winst of verlies gebeurt dit. Stop loss is het belangrijkste hulpmiddel om een risico af te dekken. Het is absoluut niet aan te raden om zonder stop loss te handelen en dit kan leiden tot een hoog verlies aan kapitaal.
 9. VERMIJD SIGNAAL EN ROBOT:
  Wij hebben nog geen stabiele forex signaal dienst gevonden in meer dan 10 jaar ervaring in forex trading. Het is afzetterij en het signaal werkt niet in 100% van de gevallen. Beginners houden zich vooral bezig met signalen en soms automatische handelssystemen. Vraag jezelf af: Waarom zou iemand je winstgevende en bij voorkeur gratis signalen geven? Het werkt niet! Ze willen hoge vergoedingen van je krijgen of geld aan je verdienen.
 10. TRADING UREN:
  Een forexhandelaar zou zijn markt zeker moeten kennen. Dit omvat belangrijke openingstijden van buitenlandse valuta. Sommige markten zijn elektronisch 24 uur per dag verhandelbaar, maar openingstijden spelen een belangrijke rol in de handel. Tijdens handelsuren nemen de liquiditeit en volatiliteit toe. Bovendien worden de bewegingen minder algoritmisch bestuurd. Dit moet door de handelaar worden geregeld.
Trading tips

Trading tips 2020

Opzoek naar goede Forex Educatie? www.theforexscalpers.nl
De beste Broker?  IC MARKETS.

One Response

Leave a Reply

error: Content is protected !!

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op je account.